There was an error in this gadget

Followers

Sunday, January 9, 2011

kenapa ak x leh lupa kan ko......

......................................
ak rindu ko!!!!!!!!
xtp apa yg ak dpt lakukan......
................................................
maybe ko igt ak dah lupakan ko....
jauh ak xbermakna ak membenci ko....
jauh ak utk memberi ruang utk ko jg diri ko sendiri.....
..................................................
sepanjang ak kenal ko xpnh ak menyesal.....
ko mengajar ak byk benda walaupun ko xsdr semua 2........
marah ak bkn bemkna ak benci.......
......................................................................
ko xrasa apa rasa u ...............
ak rasa ak xpenah layak kwn dgn ko....
ko nampk x....
lepas kita x rapat ko lebih hepi dgn cara ko......
ak xpnh nampk ko epi cam 2 bila dgn ak.......
maybe cara kita yg berbeza yg membuat kita cam ni......
..................................................................................
....................................................................................

jgn risau .....

ko xkan rugi jika kita xbkwn lg.......

.ak hepi giler ko tgk ko hepi.....................

.....................................

tp ak nak ko tau yg ak sayang ko sma cam first time kita jumpa....

ak nak ko tau perasaan ak bila ko masuk hospital dlu.....

ak nak ko tau perasaan ak bila ko ada masalah dgn xbf dlu.......

ak nak ko tau perasaan bila kita lepak sma2 dulu........

AKU NAK KO TAU SEMUA TU!!!!!!!!!!!!


........................................................................



No comments:

Post a Comment