There was an error in this gadget

Followers

Friday, April 29, 2011

Oh ...TIDAK ak gila LOMO!!!!!!!!!

ak memang suka benda ni dah lama.....
tp xde peluang dan xde duit lg nk dpatkan benda ni......
selain daripada 2 ak JUGAK tak tau nk beli kat mna....heheheehhe.....

aku jtuh cinta kt lomo ni dr form 4....huhuhu....
tp jodoh kami blum sampai lg............
sebab apa ak jatuh cinta kt lomo ni ....
sebab pandangan lomo ni terhadap dunia ni lain .....
xmcam yg lain..............

sabar nyer xlma lg kita munkin akn bertemu..........


mungkinkh yg ini??????


mungkin yg ini kot?????




oh tidak byk lg......yg mna ni?????





























ARGGGGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
byk lg!!!!!!!!!!
tapi bilakah ak akan mendpatnya???????

Tuesday, April 26, 2011

DOMO vs DANBO....who wil win????? mna satu aku nk pilih????


hahahaha.....gilo dua ak suka....dua2 ak syg.....tp ak perlu wat pilihan.....huhuhuhuhu.......



DANBO

vs




DOMO



FIRST ROUND

Tingss..!!!!!





vs



2 round....






vs


Final round




vs





serius ak xleh buat pilihan.....aku suka keduanya....
keputusan....
DRAW!!!!!!
huhuhuhuhuhuhuhuhuh

Sunday, April 24, 2011

huhuhu....DAH SEMAKIN rAmAI!!!!!!!!


DEAR blog,

huhuhuh......semalam sowng member ak buat blog.....
hari ni pulak sowng lg......
bgus2 .......ramaikan lg dunia berblog ni....

tp tolong la jgn salah gunakan blog ni untuk perkara terkutuk..keji...dan yang tidak menunjukkan akhlak kita sebagai manusia yg berakal( peringatan utk diri sendiri jgk)......











Friday, April 15, 2011

Mereka Memang Istimewa

sebenar program ni....dah lamma....
serius.....
ak sedih dgn pandangan owng terhadap mereka yang istimewa ni......

SERIUS AKU TERASA DGN STATEMENT SOWNG NI.....

SAPE NAK JOIN PROGRAM NI G UMAH KANAK2 TERENCAT AKAL....

hello2....
mmg apa yg dia cakap 2 btol ...mmg ramai yg tarik diri last2 minit....
but program 2 still on.....
first 2 mmg takut....sebab owng ckp diowng ni emo ckit.......

BUT BILA DAH LAMA ....
serius ak hepi dgn diowng........
diowng bukan seteruk yg anda byngkan .....DIOWNG BUKAN GILA!!!!!
malahn diowng lbh baik dr kita.....lebih disiplin.....rajin....dan dgr ckp......
kepada yg x g program ni.......lantak kowng.....to me i learn something that u cant get in class.....


gambo wak2 nk g...



rehat lps abis wat xtiviti




windu dgn antie ni...


p/s: bersyukurlah dgn apa yg kita ada dan hargailah...:)